KONYA / ÇUMRA - İçeriçumra 75. Yıl Ortaokulu

Ock

Sosyal etkinlik haftası kapsamında okulumuzda birçok etkinlik gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda sinema günleri, sanatsal faaliyetler, sportif faaliyetler ve kermes gibi etkinlikler gerçekleştirildi.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA ETKİNLİKLER YAPILMAYA BAŞLANDI.

Proje kapsamında tüm sınıf seviyelerinde "Bilen Oturur " etkinliğimizi gerçekleştirdik. Kelime dagarcigimizi geliştirmek amacıyla her sınıf seviyesinde çeşitli panolar oluşturduk. Klasik eserlerimizden kitap okuma çalışmalarımızı gerçekleştirdik.

Nis

Şehitleri Anma ve Hatm-i Şerif Programımızda Öğrencilerimiz çeşitli gösteriler sergilediler.

Haz

Din Kültürü Öğretmenimiz Fatma Kılıç'ın Yürütücülüğüne Yaptığı Her Şey Iyiliğe Değer Projesinin Ulusal Kalite etiketi ödülünü Çumra Kaymakamımız, İl Kordinatörümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Şube Müdürümüz ve Öğretmenlerimizin Teşrifleriyle Gerçekleşen Törenle Ödüllerimizi aldık Emeği Geçen Proje ekibimize Teşekkür ederiz..

May

Kermesimizi Okulumuzun Güzel Bahçesinde, Misafirlerimizin Yoğun bir katılımıyla Çoşkuyla gerçekleştirdik. Bizlere Destek Veren,Yalnız Bırakmayan Okul Aile birliğimize, Velilerimize, vede Davetimize icabet eden Misafirlerimize, Çok Teşekkür ederiz..

Okulumuzda Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını

Çeşitli etkinliklerle kutladık

Rehberim Kur'an e-Twining Projemizde

Farklı Şehirlerden Okullarımız ile Yaptığımız Meal Çalışmamız

Mrt

e-Twininng projemiz Yunusca Okuyorum Yunusca yazıyorum Kapsamında Yunus emreyi Yakından tanıyıp tanıtmaya devam ediyoruz

Mrt

İlçemiz Uzman Vaizi Metin BOYDAK ve Ulu Camii Müezzin Kayyımı Oğuz YAYLACI Hocalarımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Miraç Kandili Programımız , 40 Hadis-i şerif ezberleme ve Kısa film yarışmamızın ödül törenini Velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik.. Bizleri yalnız bırakmayan tüm Velilerimize, Programımıza teşrif eden Metin Ve Oğuz Hocalarımıza çok teşekkür ederiz

Ock

Yunus Emreyi  Tanımak ve  anlamak ilgili 'YUNUSCA OKUYORUM YUNUSCA YAZIYORUM 'Projemiz Din Kültürü Hocamız Fatma KILIÇ ve Öğrencilerimiz e-Twininng Projesine dahil oldu.

Ekm

Öğrencilerimizin şiir, orotoryo, tiyatro gösterileriyle oluşan Mevlid-i Nebi programımızı velilerimizin yoğun bir katılımıyla gerçekleştirdik

Eyl

Kuruculuğunu Din Kültürü Öğretmenimiz Fatma Kılıç'ın Yaptığı Projemiz Ulusal Kalite Etiketi Ödülü Almıştır. Ekip Arkadaşlarımıza, Öğrencilerimize ve de desteklerini esirgemeyen Velilerimize teşekkür ederiz